Distributeur worden

Martini Beauty BV jouw PARTNER

GOEDE KWALITEIT,  SERVICE  &  MARGE

Martini Beauty BV staat voor de volgende garanties:

Nederlands Ontwerp

Onze behandelstoelen en ergonomische werkkrukken worden volledig in Nederland gemaakt. Ook de productie van de tussenproducten vindt plaats in Nederland. Dit geeft ons volledige controle over de productie en de mogelijkheid om de kwaliteit van dit product te verhogen. Tijdens het productieproces wordt ieder product persoonlijk gecontroleerd op minimaal twintig kwaliteitseisen.

Levertijd

Wij doen er alles aan om deze zo kort mogelijk te houden. Natuurlijk is deze afhankelijk van het gekozen product. Standaard producten hebben wij altijd op voorraad Kiest u voor een speciaal geconfigureerde behandelstoel of werkkruk, dan zal de levertijd langer zijn. Uiteraard gaat dit altijd in overleg met u.

Ervaring

Wij hebben in de afgelopen jaren veel ervaring op gedaan in de Beauty- en Pedicure branche. Deze kennis hebben wij vertaald naar de ontwikkeling van ons assortiment en accessoires, die zowel voldoen aan de eisen van beautyproffessionals en Pedicures als aan de verwachting van deze cliënten.

Duurzaamheid

Al onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Wij willen niet de goedkoopste leverancier zijn op de markt, maar wij willen betrouwbaar zijn.

Onze behandelstoelen, flexibele opvangschalen, loupelampen en werkkrukken zijn van dusdanige kwaliteit dat deze vele jaren mee gaan.

Innovatief

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ontwerpen en mogelijkheid om onze huidige modellen te verbeteren. Wij geloven in onze producten en streven er daarom naar deze voor een langere periode te leveren. Door onze producten voortdurend te ontwikkelen, streven wij ernaar om in elke praktijk ruimte van een Beauty- en/of Pedicure salon iets van onze kwaliteitsproducten te hebben staan.

Dealers per land

Met trots kunnen wij u melden dat wij groeiende zijn met het aantal dealers. U kunt al onze producten inmiddels verkrijgen.

  • *Wij leveren kosteloos in Europa aan het vaste land.

In Nederland: Pedimed, Slenders Beauty, All4Feet, Ct international

In België: O’Sea Cosmetics, Districos, Brevannes, Intermedi

In Duitsland: Beautek, Porta Kosmetik

In Denemarken : Wellnessudstyr, G&G MediCare, Kjaerulff

In Zweden : Bolaget Bänkspecialisten

In Litouwen : UAB Midore

In Tsjechië : Odel Laboratories

In IJsland* : EM Heildverslum

In Italie : Tecniwork

In Cyprus* : Losayia